Ridsportpodden
28 juli 2021 06:29

OS-podden: ”Då tappade jag pennan av hänförelse”

Del 6OS-poddens dressyrexpert Liane Wachtmeister sprudlar av superlativ efter tisdagens lagfinal. Och så reds det här med sponsorloggor under OS ut. Du får också veta vad en svensk rymdingenjör sysslar med i Tokyo och så blir det lite uppsnack inför nästa OS-gren.

OS-podden: ”Då tappade jag pennan av hänförelse”
Isabell Werth och Bella Rose 2 tog silver på OS i Tokyo. Foto: FEI/Shannon Brinkman

På tisdagen reds lagfinalen i dressyr och Liane Wachtmeister kan nästan inte sluta prata om prestationerna hon såg. Svenska Therese Nilshagen är en av dem som får ta emot hyllningar för sin prestation.

Liane Wachtmeister reflekterar också en del över de stora skillnader i hästarnas form som hon såg under lagfinalen, och tror att det kommer att bli en diskussion om detta framöver.

I avsnittet leder journalisterna som producerar podden ut det här med sponsorloggor på ridbyxor och vojlockar under OS – reklam är hårt reglerat så vad gäller egentligen?

Det blir också ett möte med svenska rymdingenjören Maria Hernek som har ett viktigt uppdrag åt Internationella Ridsportförbundet under OS-veckorna i Tokyo.

Vi fortsätter att snegla framåt mot nästa OS-gren på programmet, fälttävlan, genom att få veta mer om svenska OS-debutanten Therese Viklund.

Lyssna på avsnittet via spelaren nedan. 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Här hittar du Ridsports OS-podd (17)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden