Ridsportpodden
3 augusti 2021 06:21

OS-podden: ”Upp som en sol…”

Del 12OS-poddens fälttävlansexpert Linda Algotsson reflekterar och pratar om sina egna OS-erfarenheter med anledning av att OS i fälttävlan nu är slut. I avsnittet diskuteras också ridsportjournalistik. Och så är det dags för en ny expert att lotsa lyssnarna genom nästa ridsportgren i Tokyo.

OS-podden: ”Upp som en sol…”
Utan minsta darr på ribban hoppade Julia Krajewski hem OS-guldet i fälttävlan och blev den första kvinnan att ta ett individuellt OS-guld i grenen. Hör vad OS-poddens fälttävlanexpert Linda Algotsson säger om prestationen. Foto: FEI/EFE/Kai Försterling

OS-podden tittar nu framåt mot hoppningen i Tokyo som börjar i dag, tisdag, Och det gör vi tillsammans med poddens hoppexpert som också presenterar sig i programmet.

Fälttävlansexperten Linda Algotsson hissar och dissar i sin summering av OS i fälttävlan. Hon pratar också härstamningar. Vet du vilken av medaljörerna som har Sverigekändisen Jaguar Mail som pappa?

OS-poddens Annelie Frank och Anna Nyberg diskuterar ridsportjournalistik och så blir det ett möte med en olympisk hoppryttare.

Lyssna på avsnittet via spelaren nedan. 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Här hittar du Ridsports OS-podd (17)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden