Ridsportpodden
25 juli 2021 06:28

OS-podden: Lisen om att leva med en elitidrottare

Del 3Vilket ekipage i lördagens OS-Grand Prix får OS-poddens dressyrexpert att använda ordet fulländning? Och hur är det att leva nära någon som förbereder sig för ett OS? Lyssna på Lisen Bratt Fredricson och Liane Wachtmeister i söndagens OS-podd där du också lär känna Radiosportens kommentator Christian Olsson.

OS-podden: Lisen om att leva med en elitidrottare
Lisen Bratt Fredricson har gästar Ridsports OS-podd. Foto: Emelie Samuelsson Radell

Ridsports OS-podd är inne på del 3, där det redan börjar tittas framåt mot hoppningen. Hopphästarna flyger till Tokyo på söndagen och Lisen Bratt Fredricson berättar OS-minnen, resonerar kring varför det är viktigt att ha mästerskapsrutin innan ett OS och hur det är att leva nära en person som liksom hennes man Peder Fredricson, förbereder sig för ett OS.

OS-poddens dressyrexpert Liane Wachtmeister reflekterar över det hon såg i lördagens Grand Prix och ett ekipage får henne att utbrista i ”fulländning”. Hon pratar också om sitsar och det ständigt heta ämnet – dressyrryttarnas klädsel.

Missa inte heller att lyssna på en artikel med Radiosportens Christian Olsson och så blir det självklart en del Therese Nilshagen – svenskan som kvalade sig direkt till OS-dressyrens individuella final.

Lyssna på hela poddavsnittet via spelaren nedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Här hittar du Ridsports OS-podd (17)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden