Ridsportpodden
29 juli 2021 06:29

OS-podden: Dags att prata om formen

Del 7Det är dags att börja prata mer om dressyrhästarnas form. Det tycker i allafall medverkande i dagens OS-podd. Det blir också en del snack om partnerskap och hjälmarnas vara eller inte vara i dressyr. Och så presenteras vår fälttävlansexpert.

OS-podden: Dags att prata om formen
Ett OS i dressyr fullt av känslor, debutanter, gott partnerskap och fina prestationer. Charlotte Dujardin och Gio får representera allt detta. Foto: FEI/Christophe Taniére

I går var det dressyrens sista dag i Tokyo med kürfinal – men OS-podden hänger kvar i grenens härliga värld efter onsdagens högklassiga kürfinal lite till.

Poddens redaktör Annelie Frank och Ridsports dressyrskribent Elisabet Hoff sammanfattar mästerskapet och kommer in på hästarnas form, hjälmarnas vara eller inte vara, musikens betydelse och alla fantastiska debutanter i Tokyo. Dessutom blir det sista orden från poddens dressyrexpert Liane Wachtmeister.

Och så får du en ordentlig presentation av vår fälttävlansexpert inför att den grenen startar med hästbesiktningen på torsdag. Och är du nyfiken på terrängbanan får du lite förhandsinformation i det här avsnittet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Här hittar du Ridsports OS-podd (17)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden