Ridsportpodden
25 december 2022 09:54

Ridsportpodden: Dagens gäst Erik Nordström

Ridsportpodden VinterspecialGod fortsättning på det nya året! I dagens avsnitt av Ridsportpodden Vinterspecial möter du 21-årige Erik Nordström, hoppryttaren som i egenskap av bloggare på Ridsport i höstas satte fokus på andra mäns tystnad kring sexuella trakasserier.

Ridsportpodden: Dagens gäst Erik Nordström
Erik Nordström är första gästen i den timslånga intervjupodden Ridsportpodden Julspecial. Foto: Anna Nyberg

Erik Nordström visste precis vilken fråga han vill belysa när han levererade sitt första blogginlägg till Ridsport i höstas. Gensvaret på artikeln var enormt och blogginlägget hör till ett av de mest lästa och delade någonsin.

− Erik berättar hur det blogginlägget kom till, och vilka reaktioner han fick efteråt. Vi pratar också om vad det är som gör att ridsporten kan vara en sådan grogrund för trakasserier och kränkningar, säger Ridsports Anna Nyberg som hälsat på hemma hos Erik Nordström på gården i Fulltofta i Skåne.

Erik berättar också om hur det är att ha Rolf-Göran Bengtsson till gudfar och vilka reaktioner han får från gudfar när han skickar filmer på sin träning.

− Samtalet handlar dessutom om hur han började rida, om succéåren med ponnyn Flammabyggets Hamlet och den osannolika historien om hur han lyckades byta häst i sista stund inför en final på Gothenburg Horse Show.

Här hittar du podden med Erik!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden