Sverige
24 juli 2015 15:32
Ridsportplus

Rolf-Göran och Evi gifter sig

Det stundar ett nytt bröllop i den internationella hoppvärlden. Rolf-Göran Bengtsson och hans tyska sambo Evi Penzlin gifter sig den 7 augusti.

Rolf-Göran och Evi gifter sig
Rolf-Görans mamma Elsa, Evi Penzlin, Pamina och Rolf-Göran Bengtsson ser alla fram emot det stundande bröllopet (arkivbild). Roland Thunholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

– Så blir det och nu är det alltså ingen hemlighet längre, säger Rolf-Göran till Ridsport.

Rolf-Göran är i London för helgens omgång i Global Champions Tour. Han berättar att vigseln ska ske i det kapell som finns på brudparets bas i Breitenburg. Respektive familjer kommer givetvis att vara på plats tillsammans med de närmaste vännerna till brudparet.

– Det ska bli roligt och känns riktigt bra. Jag sitter och rider och kan inte säga hur många som kommer men det blir nog en hel del, säger Rolf-Göran och ser fram emot både bröllop och helgens tävlingar.

Tillsammans har det blivande brudparet som bekan Pamina, som blir elva månader när pappa tävlar Global Champions Tour på lördag.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden