Fälttävlan
17 april 2018 09:33

Svensson-Jähde tvåstjärnig trea i Kreuth

InternationelltEM-silvermedaljörerna Louise Svensson Jähde och Wieloch's Utah Sun blev trea i sin internationella årsdebut i helgen. Placeringen kom i tyska Kreuths CIC2*.

Svensson-Jähde tvåstjärnig trea i Kreuth
Louise Svensson Jähde och Wieloch's Utah Sun har visat att VM-formen är på gång under säsongen. ArkivFoto: Roland Thunholm

Landslagsryttaren Louise Svensson Jähde fick en bra internationell årsdebut tillsammans med Wieloch’s Utah Sun (HOLST sto f 2004 e Limbus-Cor de la Bryere, uppf Hans Thomsen, äg Hans Thomsen och fram Stefan Wieloch). Klassen hade ett starkt startfält med flera internationella toppryttare och var det svenska ekipagets första internationella start sedan det ingick tog lagsilver på EM i höstas.

Louise Svensson Jähde var med redan från början i CIC2*-klassen med 27,6 straff och en sjunde plats efter dressyren. I terrängen blev det drygt 11 straff och hoppningenvar felfri. Det räckte till att klättra till en tredje plats totalt.

Regerande Europamästarna Ingrid Klimke och SAP Hale Bob OLD vann klassen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden