Avel
6 oktober 2020 06:30

Talangrådgivning för unga hästar ny giv

KarriärcoachningLövsta Stuteri arrangerar för första gången talangrådgivning för årets föl och 2018 års avkommor efter Lövstahingstar. Tinne Vilhelmson Silfvén, Christina Olsson och Jens Fredricson står för rådgivningen.

Talangrådgivning för unga hästar ny giv
Föl och 2-åringar efter Lövstas hingstar erbjuds nu karriärcoachning. Foto: Andreas Jonsson

Talangrådgivningen är tänkt som en möjlighet att få råd inför hästens kommande utbildning och den framtida karriären.

− Det är ett ypperligt tillfälle för oss att se hur hingstarna förärver sig och samtidigt få chansen att träffa hästägaren på plats i ridhuset. Jag ser fram emot att ha en personlig rådgivning med hästen i centrum, säger Jens Fredricson, en av rådgivarna, i ett pressmeddelande från Lövsta.

Talangrådgivningen kommer att äga rum i Skåne på Lövstas filial och samarbetspartner Borebackar gård, samt i Stockholm på Lövsta Seminstation. Jens Fredricson och Tinne Vilhelmson Silfvén kommer att närvara både i Stockholm och i Skåne.

− Möjligheten att få se många avkommor efter hingstar jag känner väl och att samtidigt få chansen att möta uppfödare på plats känns otroligt bra och spännande, säger Tinne Vilhelmson Silfvén.

Det första rådgivningstillfället är 3 november.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden