Hästägartips
21 maj 2020 17:04

Tävlingsabstinens – kolla hit!

FrisyrtipsLängtar du också efter tidiga tävlingsmornar, knoppade manar och kanske till och med efter trilskande gummisnoddar? Tänkte väl det – du har tävlingsabstinens– precis som hela redaktionen! Här bjuder vi på en rejäl kavalkad med frisyrtips att fila på till startsignalen ljuder!

Tävlingsabstinens – kolla hit!
Tid att testa någonting nytt inför årets tävlingssäsong? Spana in klipp och bilder med flättekniker som liknar konstverk. Foto: Skärmdump

Förra veckan drog redaktionen igång en frisyrutmaning på Ridsports Instagramkonto. 

Precis som vi misstänkte är ni många som längtar efter tävlingslivet och förmodligen allt det andra som hör vardagen före coronapandemin till.

Att testa nya flättekniker är kanske inget som hinns med en vanlig tävlingsvår. Möjligen har du inte heller prioriterat att rycka manen, så den blivit lite extra lång? Extra stort grattis i sådant fall, har kommer nämligen en rejäl laddning inspirationsbilder och klipp till dig som vill gå utanför flätboxen när tävlingarna drar i gång igen.

Blir du inspirerad? Posta din bild eller klipp och tagga oss så vi får se!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Tack @tidningenridsport för en rolig tävling med hästfrisyrer. Jag och min Figo är så klart med med lite bidrag. 🤩👌🏼🌸🦄 Figo är en 10-årig lusitanovalack och vi tävlar MsvB-dressyr (med högre ambitioner). Vi har känt varandra i ganska exakt ett år nu. Här visar han upp lite olika frisyrer som han ibland får bära på tävling eller vid speciella tillfällen. 💝 Bild 1. Knoppar med fläta mellan (tävling). 🦄 Bild 2. Knoppar utan fläta mellan (tävling). 🦄 Bild 3. Fläta med midsommarblomster (fotografering på midsommar 2019) 🌸 Bild 4. Påskfjädrar och påskägg i ett rutmönster (påsken 2020). 🐣 Bild 5. Julgransglitter-flätan (julen 2019). 🎄 #figotheunicorn #lusitano #hästfrisyrer #tidningenridsport

Ett inlägg delat av Emma Berg (@emmatheberg)

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Drömmer mig bort till tävlingssäsong och knoppning av en liten röd 🤩 #tidningenridsport

Ett inlägg delat av Erica Pettersson & Fuxligan (@fuxligan)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden