Hoppning, Ponny
24 maj 2021 14:39

Tilda Sandstedt vann helgens enda Medelsvår A

VinnareEn enda Medelsvår A-klass stod att finna i hela riket i helgen. Den vanns av Tilda Sandstedt som fick till en pangrunda med sin "Nalle".

Tilda Sandstedt vann helgens enda Medelsvår A
Tilda Sandstedt och Donnacha Ban. Foto: Privat

Det var bronsmedaljören från inomhus-SM på Grevagården, Tilda Sandstedt, som tog hem segern i landets enda Medelsvår A som gick av stapeln hos Rådmansö Hästsportförening i helgen. Tillsammans med Donnacha Ban (SCS val f-05 e Glann´s Owen-Coral Star, imp Irland, äg Malin Persson), alias ”Nalle”, red hon dubbelt felfritt på tiden 30,54 sekunder i omhoppningen.
– Det kändes jättebra i helgen, vi har finslipat de sista detaljerna. Jag kommer att satsa med mina tre D-ponnyer i år och hoppas få rida för landslaget, säger Tilda Sandstedt om vinsten och framtidsplanerna.

Tvåan Nathalie Wennerhorn, även hon SM-medaljör på utomhus-SM i Falsterbo, var också dubbelt felfri med Smithstown Toodles (val f-09 e Okänd-Okänd, äg Charlotte Wennerhorn), men blev slagen med dryga halvsekunden i omhoppningen. Klassen bjöd på sex startande ekipage.

Resultatlista Rådmansö.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden