Fälttävlan
14 oktober 2017 16:32

Fina svenskrundor i Strzegom

FÄLTTÄVLANFlera svenska ekipage har toppkänning efter lördagens terräng och hoppning i polska Strzegom.
Malin Josefsson är till exempel tvåa i den långa trestjärniga klassen inför hoppningen.

Fina svenskrundor i Strzegom
Malin Josefsson och Allan klättrade från en sjunde plats efter dressyren till en andraplats efter en terräng med drygt 7 straff för tiden på lördagen. (arkivbild) Foto: Roland Thunholm

Det är stort svenskgäng på plats i Strzegom för att rida de olika klasserna. I meetingets högsta klass, en CCI3*, klättrade EM-ekipaget Malin Josefsson och Allan från den sjunde plats de hade efter dressyren till en andraplats efter en terräng med drygt 7 straff för tiden på lördagen.

I samma klass tappade Linda Algotsson och Fairnet sin andraplats och är fyra efter 16,4 straff för tiden.

I den korta trestjärniga klassen, CIC3*, är Therese Viklund och Diabolique trea och Louise Svensson Jähde med Waikiki fyra efter hoppningen där båda nollade. Även Hanna Berg och Quite Survivor nollade och tog ett kliv från nionde till sjätte plats. I denna klass återstår terrängen.

I den korta tvåstjärniga klassen, CIC2*, tog Sara Algotsson Ostholt och Wega ett skutt uppåt i resultatlistan och är tvåa efter en felfri hoppning. Anna Nilsson och Candy Girl fick 4 straff och tappade från tredje till femte plats. Även i denna klass återstår terrängen.

 

Resultat 

Webb-tv

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden