Dressyr
22 februari 2019 17:08

Gunilla och Vectra tog hem trestjärniga Specialen

GPSI går var Gunilla Byström och Vectra tvåa i Norwegian Horse Festivals Grand Prix. I dag tog de ett kliv uppåt på pallen.

Gunilla och Vectra tog hem trestjärniga Specialen
Gunilla Byström, som här visar upp plaketten från Strömsholmsdagarna i somras, hade en lyckad tävling i Norge. Arkivbild: Roland Thunholm

Fyra ekipage gjorde upp i Grand Prix Special vid norska Lilleströms trestjärniga dressyrtävling, som är en del av Norwegian Horse Festival. Klassens enda svenska ekipage, Gunilla Byström och Vectra (SWB, sto, f 2005, e Silvano-Amiral, uppf Carolin Ljungcrantz och Håkan Kindblom), såg till att säkra segern. I går kväll var ekipaget tvåa i Grand Prix på 67,587 procent och därmed åker de hemåt med dubbla topplaceringar.

Med 69,128 procent hade de drygt 0,3 procents marginal till den finska tvåan Mikaela Fabricius-Bjerre med Bellissimo L. Dagens vinnarprocent var ekipagets näst bästa någonsin i Specialen. I våras nådde de lite högre, till 70,191, vid den trestjärniga dressyren i danska Ålborg.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden