Ridsport Play
9 januari 2023 10:40

Kolla klippet: Sparven avtackades med tårta

AvskedMed både mamma och pappa i samma svenska OS-lag som tog silver i Aten 2004, var förhoppningarna höga på Flip's Little Sparrow redan när hon föddes hemma hos Kristina Larsson 2006. Det blev en lång karriär som nyligen avslutades, och nu har Sparven lämnat Grevlundagården - hon avtackades med tårta.

Kolla klippet: Sparven avtackades med tårta
Flip's Little Sparrow med sina båda ryttare Stephanie Holmén och Peder Fredricson. Arkivbild: Roland Thunholm

Efter över elva år på tävlingsbanorna, med Peder Fredricson och Stephanie Holmén i sadeln, var det dags för Flip’s Little Sparrow (SWB sto f-06, e Cardento-Robin Z, uppf Kristina Larsson, äg Grevlundagården i Vitaby AB & Astrid Ohlin) att pensioneras.

Nu väntar istället ett liv som avelssto för Sparven, som i helgen lastades på lastbilen för att åka till varmare breddgrader i Italien. Men innan hon åkte avtackades hon med tårta – missa inte klippen från Stephanie Holmén och Grevlundagården här nedan:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden