Hoppning
20 januari 11:03

Lovande ekipage bjuds in till träning för Rolf-Göran Bengtsson

FramtidssatsningHar du ridit någon av årgångsfinalerna i hoppning under 2022 med en häst som är sju år eller yngre i år? Då kan du ansöka om att träna för Rolf-Göran Bengtsson.

Lovande ekipage bjuds in till träning för Rolf-Göran Bengtsson
Rolf-Göran Bengtsson är inbjuden för att dela med sig av sina bästa råd. Foto: Roland Thunholm

Det är landslagsledningen i hoppning som vill motivera och utveckla talangfulla ekipage genom högklassig träning, och målgruppen är ekipage som kan vara intressanta för svensk hoppsports framtid. Tränare är ingen mindre än Rolf-Göran Bengtsson som är en av Sveriges bästa ryttare genom alla tider.

Hästarna ska vara sju år eller yngre under 2023 och ska under 2022 ha varit i årgångsfinal vid någon av följande tävlingar: Falsterbo Horse Show, Champion of the Youngsters, Breeders eller Jönköping Horse Show.

Syftet med träningarna är att ge verktyg och inspiration för att träna mot uppsatta mål. Satsningen är också ett sätt för landslagsledningen att stärka kommunikationen med ryttare, hemmatränare, hästägare och uppfödare.

Alla som stämmer in på kriterierna kan söka, men ryttare i landslagets trupper prioriteras först.

Träningstillfällen

13–14 mars på Flyinge
15–16 mars på Ridskolan Strömsholm

Sista ansökningsdatum är 13 februari.

Läs mer och ansök här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden