Hoppning
12 september 2020 16:02

Peder Fredricson GP-tvåa i Holland

InternationelltPeder Fredricson knep en andraplats i den femstjärniga 1,50-klassen i holländska Valkenswaard under lördagen. Även Henrik von Eckermann har skördat flera topplaceringar med två olika hästar. Se filmklipp från Peders bägge rundor.

Peder Fredricson GP-tvåa i Holland
Peder Fredricson och H&M Christian K (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Ingen kunde rå på fransmannen Julien Epaillard och stoet Queeletta i den femstjärniga GP-klassen över 1,50-hinder under lördagen. Ekipaget var felfritt i bägge rundorna och slutade på tiden 42,28 sekunder i omhoppningen. Tvåa blev Peder Fredricson som också var dubbelt felfri med Christian K, men något långsammare i omhoppningen. Tillsammans passerade de mållinjen på 43,71 sekunder. Se filmklipp på Peders bägge rundor via länk här under.

Strax över 40 ekipage kom till start i klassen där den italienske banbyggaren Uliano Vezzani bjöd på 16 språng i grundomgången. Värt att notera är att belgaren Olivier Philippaerts är tillbaka med besked efter sin coronakarantän – han blev fyra med hästen Hurricane.

Henrik von Eckermann har också skördat framgångar i Valkenswaard de senaste dagarna. Under fredagen blev han fyra i den femstjärniga 1,45-klassen med Fancy Me och under lördagen blev han femma i 1,45 med Forever. Förra helgen var han dessutom GP-tvåa i prestigefulla Aachen Grand Prix med Peter Pan.

Resultatlistan i 1,50.

Resultatlista med filmklipp på varje ekipage.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden