Hästliv
20 mars 2019 06:00

Premiär för ny hästpodd där proffs intervjuas

PoddUnder tisdagen hade en sprillans ny podd premiär. Ridklubben leds av Gry Forssell och Rebecca Lagin, som i sin podd intervjuar ridsportprofiler .

Premiär för ny hästpodd där proffs intervjuas
Gry Forssell, här med Frasse, är en av programledarna i podden.

Ridklubben beskrivs som ”en podcast av hästnördar för hästnördar” och utlovar tips från proffsen. Gry Forssell ledder podden tillsammans med Rebecca Lagin, och många kan säkert känna igen duon från radioshowen ”Gry Forssell med vänner”.

Gry Forssell har ridit sedan barnsben.
– Det är som man säger, en gång hästmänniska – alltid hästmänniska, säger Gry i ett pressmeddelande.
– Stallet och ridklubben har format vem jag är och de vännerna jag hade där har jag ju kvar än idag.

Poddkollegan Rebecca Lagin är ridlärare och rider upp till sex hästar per dag.
– Jag vill själv lära mig mer om allt med hästar, så att få träffa alla de här personerna och få ställa våra frågor känns så himla kul. Och hela tanken är givetvis att våra lyssnare ska kunna få lite matnyttiga tips, både till den som är proffs, till ridskoleryttaren eller för den som vill börja rida, säger Rebecca.

Bland Ridklubbens gäster finns Anna Hassö, Lotta Björe och Kristian von Krusenstierna. Avsnitten släpps på tisdagar och finns bland annat på radioplay.se/podcast/ridklubben

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden