Fälttävlan
24 september 2018 06:30

Svenskar placerade på Nations Cup-tävlingen

InternationelltDet svenska laget föll neråt ett snäpp i terrängen vid Nations Cup-tävlingen. Laget blev fyra och det blev två svenska individuella placeringar i klassen.

Svenskar placerade på Nations Cup-tävlingen
Malin Josefsson var bäst av svenskarna. Arkivbild. Fredrik Jonsving

Vid Nations Cup-tävlingen i belgiska Waregem låg det svenska laget med Therese Vikund/Diabolique, Anna Nilsson/Candy Girl, Malin Josefsson/Golden Midnight och Ebba Adnervik/Chippieh trea av åtta lag innan terrängen. Sverige föll sedan ett snäpp till fjärde plats på 162,7 straff, medan Storbritannien tog lagsegern på 134,4 straff.

Individuella CICO3*-NC hade mer än 100 starter och segern togs av  Julia Krajewski och Samourai Du Thot. Malin Josefsson och Golden Midnight var bäst av svenskarna efter att ha gjort ett jätteryck till plats 11 genom att ha klarat terrängen med bara sex straff för tiden – det näst bästa resultatet av samtliga deltagare. Therese Viklund och Diabolique, som låg trea inför terrängen, var också felfria på hinder men fick mer straff för tiden – slutligen blev det placering 19.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden