Hoppning
19 januari 2018 16:22

Triss i svenska placeringar i Dubais 1,55

Mer svensktI dagens högsta klass i Dubai var det Evelina Toveks tur att vara bästa svensk. Med sin nya häst Dalila De La Pomme blev hon sexa, samtidigt som Henrik von Eckermann knep två placeringar.

Triss i svenska placeringar i Dubais 1,55
Evelina Tovek och Dalila De La Pomme får chansen i Nations Cup. Foto: Roland Thunholm/Privat

På Dubais femstjärniga hoppning höjdes hindren i dag upp till 1,55. Det blev inte mindre än tre svenska placeringar och bäst var Evelina Tovek med nya tillskottet Dalila De La Pomme (SBS, sto, f 2009, e Taran le la Pomme-Diamant de Semilly, uppf Haras de la Pomme).

Evelina har bara haft stoet, som har gått någon 1,60 med Wilm Vermeir, i en dryg månad. Med dubbelt felfritt blev det i dag en sjätteplats i klassen som vanns av Abdullah Al Sharbatly med Crazy Quick.

Henrik von Eckermann säkrar för tillfället placeringar så fort han äntrar banan och i dag var inget undantag. Efter gårdagens seger i 1,45 blev det i dag två 1,55-placeringar efter att han tog två hästar till winning round: åtta med Chacanno på fyra fel i winning round och tolva med Cantinero, trots att de inte fullföljde den sista rundan.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden