Hoppning
9 februari 2018 17:32

Rolf-Göran tog första segern mot två miljoner kronor

MiljonvittringGina Tricot Grand Prix är i full gång och den första 1,50-klassen har avgjorts. Segern gick till hemvändaren Rolf-Göran Bengtsson som därmed har chans på två miljoner konor på söndag.

Rolf-Göran tog första segern mot två miljoner kronor
Arkivbild: Roland Thunholm

Under den tredje av fem tävlingsdagar på Gina Tricot Grand Prix i Borås var det dags för den första 1,50-klassen. Segern i tidshoppningen gick till ett ekipage som levererar placeringar allt oftare: Rolf-Göran Bengtsson med Oak Grove’s Carlyle (HOLST val f-08 e Casall-Corrado I). Ekipaget var så sent som för ett par veckor sedan trea i Amsterdams fyrstjärniga 1,50.

Dagens vinst betyder inte bara 60 000 kronor – det betyder också en chans att vinna två miljoner kronor i bonus om det blir ännu en seger i Gina Tricot Celebration Grand Prix på söndag.

15 ekipage av de 52 till start klarade Peter Lundströms bana felfritt. Närmast efter vinnaren kom i tur och ordning Peder Fredricson/H&M Zaloubet, Jörgen Larsson/Agathon S, Peder Fredricson/H&M Carat Desire och Henrik Lannér/Vivaldi.

Segerintervjun hittar du här.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden