Ponny
11 februari 2018 12:54

Jennifer Bratt och ”Nalle” segrade bland toppekipagen i Borås

VinnareSveriges högst rankade D-ponnyekipage har gjort upp under Gina Tricot Grand Prix. Jennifer Bratt och hennes ”Nalle” segrade bland de idel namnkunniga ekipagen i Alfab Pony Challenge.

Jennifer Bratt och ”Nalle” segrade bland toppekipagen i Borås
Jennifer Bratt och Donnacha Ban var vassast i Borås. Foto: Fredrik Jonsving

Sverige 15 högst D-ponnyekiage i medelsvår B och uppåt var inbjudna till Borås och således var det gott om SM-medaljörer och andra välmeriterade team i startfältet. Uppvärmningen, en tidshoppning i medelsvår B, vanns av Philip Svitzer och Zabrino som avslutade förra året med att koma sexa i FEI Pony Jumping Trophy.

Under dagens finalklass i Alfab Pony Challenge var det medelsvår B A:1a som gällde och sex ekipage tog sig till omhoppningen. Snabbast i mål och därmed vinnare var Jennifer Bratt och Nalle, som egentligen heter Donnacha Ban (val, f 2005, e Glann´s Owen-Coral Star).

På placering två till fyra landade de regerande svenska utomhusmästarna Erik Nordström och 24-åriga Flammabyggets Hamlet, Prins Carl Philips-vinnarna Kajsa Björe och Bright Eyes samt de regerande svenska inomhusmästarna Pontus Wettersten och Poetics Floura.

Resultat

Ridsport, Sundbyholm Dag 5
Den välmeriterade duon Philip Svitzer och Zabrino vann uppvärmningsklassen. Arkivbild: Roland Thunholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden