Hoppning
18 juni 2021 12:09

Belgare först upp på pallen i Stockholm

LGCT StockholmDet blev belgiskt högst upp på pallen när tävlingarna på Stockholms stadion startade under fredagen. Bästa svenska var Hedda Wallin.

Belgare först upp på pallen i Stockholm
Belgaren Andres Vereecke med sin D'Artagnan. Foto: Roland Thunholm

Det var Lövsta Future Challenge U25 som inledde när tävlingarna på Stockholms stadion drog igång under fredagen. Det var en 1,45-hoppning som vanns av siste ryttaren ut, belgaren Andres Vereecke, med hästen D’Artagnan RR. Tvåa kom ”lillebror” Allen, nämligen irländaren Harry Allen med Guinness, och trea blev tyska Linn Hamann med Crystal Clear.

Hedda Wallin blev bästa svensk med Carrero TZ som tog hand om femteplatsen, tätt följd av Stella Röhlcke med Delina och Antonia Pettersson Häggström med Chaccatara som kom sexa respektive sjua. Alla tre red felfritt i klassen som bjöd på 20 starter. Under lördagen rider U25-ryttarna en 1,50-hoppning.

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Allt från LGCT-helgen (18)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden