Hoppning
7 november 2019 17:38

Många felfria i första juniorkvalet

Inomhus-SMElva av de 37 ekipagen till start i juniorernas SM tog sig igenom den italienske banbyggaren Elio Travagliatis bana utan hinderfel. Snabbast av alla var Ingemar Hammarström med sin Captain Sparrow 5.

Många felfria i första juniorkvalet
Ingemar Hammarström toppade det första kvalet med Captain Sparrow 5. Foto: Roland Thunholm

1,35-klassen som var juniorernas första utmaning på inomhus-SM hos Södertälje Ridklubb gick över tolv hinder med 14 språng.

Captain Sparrow 5 (val -07, e Cormint I-Barnaul xx, uppf Pohling Manred, äg Mitt Hjärta Hästsport & Hälsocenter) var helt med på noterna när Ingemar Hammarström gick ut ganska tidigt i startfältet, och satte en snabb felfri runda. Närmast bakom slutade Rasmus Bewersdorff/Cardora, före Kajsa BjöreBallyshan Copa Cabana.

Equestrian Sport
Rasmus Bewersdorff slutade två med Cardora. Foto: Roland Thunholm

Mästerskapet fortsätter med en 1,40-klass på fredag morgon, innan vinnaren koras i en 1,40 på söndag. Till den tredje och sista omgången går de 20 bästa ekipagen efter torsdagen och fredagens klasser.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden