Hoppning
10 november 2019 12:30

Ingemar blev helgens första svenska mästare

JSMDet blev Ingemar Hammarström och Captain Sparrow 5 som tog hem guldet i junior-SM inomhus i Södertälje. En omhoppning avgjorde vem som skulle få silver och brons.

Ingemar blev helgens första svenska mästare
Ingemar Hammarström och Captain Sparrow 5 tog guld i JSM i inomhushoppning. Foto: Roland Thunholm

Ett enda ekipage var felfritt hela vägen i inomhus-SM för juniorer, Ingemar Hammarström bjöd på en lugn och stabil runda tillsammans med Captain Sparrow 5 (HOLST val 2007, e Cormint I, u Lugana III, e Barnaul XX, uppf Pohling Manred, äg Mitt Hjärta Hästsport & Hälsoc).

Han utsågs därmed till juniormästare i inomhushoppning 2019. Två ekipage med fyra fel gjorde upp om andraplatsen i en omhoppning, Anna Hugoson-Feldt och Tango Line H ställdes mot Mette Grönland och Quinte  Z.

Mette Grönland var först ut och fick fyra fel, medan Anna Hugoson-Feldt klarade att hålla nollan och därmed säkrade silvret.

Fyra ekipage kom till finalen med noll fel. Det fjärde, Kajsa Björe och Ballyshan Copa Cabana kom tokigt in i trekombinationen och landade på 12 fel i finalen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden