Dressyr
24 juni 2019 16:41

Nathalie Oldfors vann dubbelt i Sopot

VälrdscupdressyrDet blev inte bara en utan två GP-segrar vid världscupmeetinget i Sopot för Nathalie Oldfors. Tillsammans med Mickey M vann hon även GP-küren.

Nathalie Oldfors vann dubbelt i Sopot
Nathalie Oldfors vann två världscupklasser i Sopot med Mickey M (arkivbild). Foto: Jenny Schwieler Staaf

Som Ridsport tidigare skrivit om blev det dubbelt svenskt i topp i världscupklassen i polska Sopot under helgen. Natalie Oldfors vann med Mickey M (SWB val f-06 e Metall-Bonaparte, uppf Medorid AB) och Paulina Friberg tog andraplatsen med Di Lapponia T (läs mer här).

Under söndagen blev det samma svenska succé igen när det var dags för världscupens Grand Prix kür. Natalie Oldfors vann med Mickey M på 73,325 procent, och Paulinda Friberg kom tvåa med Di Lapponia T med 73,035 procent. De två svenska ryttarna var i en klass för sig och hade god marginal till resten av startfältet.

Natalie Oldfors summerar helgen på sociala medier och skriver om sin glädje över de två segrarna, där hon berättar att känslan är overklig och att hon haft kul på banan.
– Jag kunde inte vara mer stolt över min fantastiska häst, han bara levererar tävling efter tävling och blir bättre och bättre och starkare hela tiden, skriver Natalie.

Även Paulinda Friberg är nöjd med helgens framgångar.
– Som alltid är jag lycklig med min drottning, skriver Paulinda om Di Lapponia T på sociala medier.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden