Hoppning
5 maj 2018 12:39

Blågula 1,50-placeringar på olika håll

Internationella placeringarUnder helgen har det blivit några olika svenska placeringar i 1,50. Bland annat för Douglas Lindelöw med en häst som just har börjat hoppa på den nivån.

Blågula 1,50-placeringar på olika håll
Douglas Lindelöw. Arkivbild: Roland Thunholm

Douglas Lindelöw hoppar i helgen i tyska Rendefin. I tävlingens hittills högsta klass, 1,50 med namnet Championship of Lübzer, placerade han sig med Citti 3 i 9-åringens blott andra 1,50-start.

Louise Torgersens Caville, som under några månader kring årsskiftet 2016/2017 tävlades av Douglas Lindelöw, är nu i farten med Antonia Andersson. På de trestjärniga tävlingarna i franska Le Touqet kom ekipaget fyra en 1,50-klass efter idel fransmän. Antonia och Caville började tävla ihop under februari och mars i Vejer de la Frontera och var även då placerade i 1,50.

I Busto Arsizio, Italien, är det också trestjärnigt som gäller.  Där la Erica Swartz och Jovita beslag på placering 12 på höjden 1,45-1,50.

Resultat Le Touqet
Resultat Rendefin
Resultat Busto Arsizio

 

Ridsport.
Antonia Andersson kom fyra. Arkivbild: Roland Thunholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden