Ridsport Play
5 juni 20:00
Ridsportplus

”Jag vill rida ännu bättre”

Dressyr-SMRonja Kardos har siktet högt ställt och på SM har hon och familjeuppfödningen Holly's Final gått från klarhet till klarhet. Se vår film och hör Ronja berätta om sina intryck och mål.

”Jag vill rida ännu bättre”
Ronja Kardos med Holly's Final på väg mot sin andra kvalseger i SM:et. Foto: Roland Thunholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Det är hennes sista år i childrenklass, i juli strax efter Falsterbo Horse Show fyller Ronja Kardos 14 år. Hon har för få veckor sedan gjort ett riktigt fint ponny-SM med guldmedalj på Nice One, nu är det dags för children-SM bland stora hästar på Strömsholm. För Ronja Kardos är siktet klart, hon vill gärna få åka till children-EM med sin häst Holly’s Final (SWB valack br f -14 e Floricello u  Holliday (SWB) e Bernstein uppf/äg  Carita Axelsson). Han är uppfödd av Ronjas moster Carita Axelsson och visades som unghäst av hennes mamma Camilla Axelsson.

Se vår film och intervju med Ronja Kardos som när intervjun gjorde just ridit klart sitt andra children-kval, två segrar på raken.

Ställning på SM Children

Resultat kval 1

Resultat Kval 2

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Allt om SM i dressyr 2023 (15)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden