Dressyr, Ridsport Play
8 augusti 2022 16:33

Kolla klippet: Therese Nilshagen om ritten som tog henne till VM-final

Herning 2022Bättre och bättre dag för dag. Det är Therese Nilshagens känsla efter att ridit Grand Prix Special på VM i Herning på måndagen. Se en filmad intervju med dressyrryttaren om hennes insats i "Specialen" och om hur det var att få betyg 10 för den ökade traven.

Kolla klippet: Therese Nilshagen om ritten som tog henne till VM-final
Therese Nilshagen hade en bättre känsla i måndagens Grand Prix Special än i lagtävlingens Grand Prix. Foto: Annelie Frank

Therese Nilshagen och Dante Weltino OLD (hingst  f 2007 e Danone I-Welt Hit II, uppf Olaf Bahls, äg Dressurpferde Leistungszentrum och Therese Nilshagen) lyfte sig ett snäpp efter sin Grand Prix tidigare under VM i danska Herning.

Efter 74,848 procent i måndagens Grand Prix Special är det klart att ekipaget är bland de 15 som får starta kürfinalen på onsdag då ingen nation får ha fler än tre startande där. I den här intervjun berättar dressyrryttaren om sin nya kür.

Se den filmande intervjun med Therese Nilshagen om hennes Grand Prix Special nedan.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 90 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden