Hoppning
15 juli 2021 18:12

Finalklart bland 6-åringarna

FHS 2021I lag-SM behövde hon inte ens starta, men kunde ändå kamma hem en guldmedalj. En stund senare fick Emma Emanuelsson till slut rida in på gräsbanan, men då för 6-åringarnas andra semifinal. Och hon fortsatte i samma vinnaranda, när hon toppade efter två omgångar med Explorer E.

Finalklart bland 6-åringarna
Emma Emanuelsson och Explorer E toppade 6-åringarnas andra semifinal. Foto: Kim Lundin

Av de 16 felfria från gårdagen lyckades åtta upprepa bedriften även idag, när de 6-åriga hästarna fick känna Falsterbogräset under hovarna på stora arenan. Hindren låg på 1,30, och ytterligare 14 klarade banan felfritt, men hade med sig fel från gårdagen.

Emma Emanuelsson och Explorer E (SWB) (val -15, e Elliot VDL-Lasandos, uppf Eva Manlig, äg fam Gottlieb & Emma Emanuelsson) toppade efter den andra semifinalen, som reds med bedömning A:0.

22 hästar går nu till final på söndag, en klass som rids på samma höjd som semifinalerna. Fel från semifinalerna följer inte med till finalen.

Resultat

Equisport sänder alla klasser live från Falsterbo (betalkanal)

Arrangörens webbplats

Program, Falsterbo Horse Show Sport Edition

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden