Sverige
24 november 2022 17:17

Henrik von Eckermann i tv-soffan

TV-intervjuerDet är inte ofta han är på hemmaplan men när världsettan och världsmästaren Henrik von Eckermann väl befinner sig i Sverige så är han jagad. Hittills har han hunnit med ett besök i Carina Bergfeldts talkshow och på torsdagsmorgonen intervjuades han och Malin Baryard Johnsson i Nyhetsmorgon.

Henrik von Eckermann i tv-soffan
Henrik von Eckermann i Carina Bergfeldts talkshow. Foto: Annika Berglund/Monkberry

Före onsdagens Ryttargala gästade Henrik von Eckermann SVT:s studio och Carina Bergfeldts talkshow, för att spela in veckans program. Talkshowen sänds på SVT på lördag klockan 21.00, men går att se på SVT Play från och med i morgon fredag klockan 17.00.

Torsdagsmorgonen spenderade von Eckermann och Malin Baryard Johnsson hos TV4, där de fanns på plats i soffan hos Nyhetsmorgon. I en lång intervju fick de båda världsmästarna berätta mer om livet efter OS- och VM-gulden, och hur det är att tävla inför den entusiastiska hemmapubliken i Friends Arena – här kan du se hela klippet.

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Carina Bergfeldt (@cbergfeldt)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Historisk bragd av Henrik von Eckermann (23)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden