Sport
1 november 2019 15:13

Full fart på Elmia

Jönköping Horse ShowJönköping Horse Show är inne på sin tredje dag. Under fredagen har det bland annat ridits kval i 7-åringarnas dressyr och Rising Star-final.

Full fart på Elmia
Astoria och Jeanna Högberg hölls som vinnare av hela domarteamet. Foto: Pernilla Hägg

På Elmias dressyrbana har det bland annat ridits kval för 7-åringarna på fredagen. Inte helt otippat blev det årgångens stjärna Astoria som vann, riden av Jeanna Högberg. Det var åtta ekipage som gjorde upp och Astoria hölls som etta av samtliga domare med sina 73,530 procent.

Det har också ridits final i Agria Pony Trophy med Sigrid Björndal/Salsa som vinnare i kategori B, Juni Skobe Rosén/Daylight i kategori C och Oscar Ginstmark/Epo i kategori D. Dessa finaler reds i Lätt B:1.

På hoppbanan har 7-åringarna haft sitt första kval som vanns av Anna Olsson/Chino Du Vlist Z som var snabbast i omhoppningen av de 15 dubbelnollorna.

I förmiddagens speedklass över 1,40-hinder var Sissela Smith och Gialitha CC snabbast av de 13 felfria.

I Rising Star Silver-finalen över 1,20-hinder var det över 50 ekipage till start. Det blev Frida Nielsen/Bagheera Flight som vann fajten som var en tidshoppning.

Tävlingarna fortsätter med bland annat kval till ungdomarnas GP-hoppning och kval för 4- och 6-åriga dressyrhästar på fredagen.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Allt från Jönköping Horse Show (21)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden