Fälttävlan, Ridsport Play
17 september 2022 08:50

Kolla klippet: Michael Jung rider upp i ledningen

MästerskapHan har gjort det tidigare och han är sugen på mer. Tysklands tidigare världsmästare Michael Jung och FischerChipmunk FRH ligger i individuell ledning inför lördagens terrängritt. Här kan du se ekipagets inledande dressyr som domarna placerade i topp på fredagen.

Kolla klippet: Michael Jung rider upp i ledningen
Michael Jung och FischerChipmunk FRH. Foto: FEI

Han har redan VM-guld individuellt och i lag, och när det var dags för den inledande dressyren på fredagen visade Tysklands Michael Jung att han är hungrig på mer.

Tillsammans med FischerChipmunk FRH red han ett självsäkert program innanför de vita staketen, vilket placerade ekipaget i ledningen inför lördagens utmanande terräng.

Terrängen startar klockan 10.30 och Ridsport rapporterar direkt.

Strax efter ligger Storbritanniens Laura Collett och London 52. Här under kan du se Jungs ritt som slutade på endast 18,8 straff mot Colletts 19,3. Längre ner kan du se ett axplock från fälttävlansryttarnas VM-dressyr i italienska Pratoni del Vivaro.


Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Allt om VM-festen i Italien (20)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden