Hoppning
28 november 2019 20:21

Peder Fredricson inledde med seger

SIHS 2019En internationell 1,40-klass fick starta upp årets Sweden International Horse Show, där Peder Fredricson såg till att bjuda hemmafansen på ännu en seger. Han fick sällskap av flera av sina landslagskollegor på prisutdelningen.

Peder Fredricson inledde med seger
Till Friends-publikens jubel tog Peder Fredricson hem den första hoppsegern i Stockholm. Foto: Roland Thunholm

På torsdagskvällen var det dags för de 19 hoppryttarna – nio svenska och tio internationella – att lufta sina hästar och bekanta sig med den speciella banan i Friends Arena. De flesta hästarna tog det med ro trots en gigantisk skärmvägg längs ena långsidan, för kvällen fylld med färgglada julgranskulor.

För många av de svenska ryttarna inleddes Sweden International Horse Show på bästa sätt, med en dubbelnolla i 1,40-klassen. Snabbast av alla var lågoddsaren Peder Fredricson, som nu satt på H&M Kirlo van den Bosrand (val- 10, e Cardento-Utrillo v. Heffinck, uppf Luc Huyghe, Maldegem, äg Quimore AB).

I topp fem var fyra ekipage under svensk flagg – den enda som lyckades slå sig in i svenskgänget var amerikanska Jessica Springsteen som trea med RMF Tinkerbell.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Återupplev hästfesten i Friends (32)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden