Hoppning
22 februari 2023 19:35

Viktor Melin tog hem storkovan i ATG Riders League

GHSFinalerna i ATG Riders League bjöd inte på några större överraskningar när dagens heatsegrare även toppade kvällens winning rounder. Se vilka som fick dela på den ovanligt väl tilltagna prispotten.

Viktor Melin tog hem storkovan i ATG Riders League
Viktor Melin och Atina tog hem både heatseger och totalvinsten i ARTG Riders League. Foto: Roland Thunholm

Viktor Melin höll ställningarna efter heatsegern i 1,50-serien tidigare på onsdagen och tog även hem vinsten i kvällens winning round. Som tack för prestationen fick han hela 120 000 kronor.
– En spektakulär klass, bra prischeck och speciell atmosfär, så att vinna totalen är lite coolt, säger Viktor Melin i ett pressmeddelande.

Tvåa blev dagens andra heatsegrare Douglas Lindelöw med Casemiro CC som fick med sig 80 000 kronor medan trean Johan Lundh skrapade ihop 40 000 kronor med Mylento. Totalt fick de sex topplacerade dela på 295 000 kronor. Segerhästen Conrad är relativt ny i stallet.
– Det är en jättefin häst som jag inte haft så länge, sedan i slutet av hösten. Jag har gjort några tävlingar och han gick bra under ATG-tävlingarna på Elmia, berättar Douglas Lindelöw.

Winning rounden över 1,35-hinder toppades av GP-tvåan Douglas Lindelöw med Conrad van de Mispelaere. 40 000 kronor blev det i prispengar. Tvåa blev Carla Peterson och Nivienne som kunde stoppa ner 30 000 kronor i plånboken. Lotta Norrman och Beatrix tog i sin tur hand om tredjeplatsen och 16 000 kronor. 104 000 kronor blev det totalt till de sex topplacerade 1,35-ryttarna.

Resultatlistor ATG Riders League

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Höjdpunkterna från Göteborg (39)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden