Hoppning
10 augusti 2020 17:50

Finalisterna klara för 6-årsfinalen i Folksam Open

Folksam OpenEfter 5-åringarna var det 6-åringarnas tur att spika de slutliga finalekipagen i Folksam Open i Falsterbo under måndagseftermiddagen. Finalen på internationella hopparenan på onsdag kommer att bjuda på 24 ekipage som efter dagens andra omgång ridit dubbelt felfritt.

Finalisterna klara för 6-årsfinalen i Folksam Open
Stephanie Holmén flyger med Skylander VS. Foto: Roland Thunholm

Det var många fina ritter i Falsterbo i 6-åringarnas andra omgång som höjts två hål till 1,30 under måndagen. Slutligen kunde dock 24 ekipage av dagens 69 starter rada upp sig inför finalen som går på internationella hopparenan på onsdag.

Grevlundagårdens beridare Stephanie Holmén och Pontus Berndtsson, beridare hos Sven Ingvarsson, fick med sig två hästar vardera. Holmén hoppade dubbelt felfritt både med Skylander VS efter Stolzenberg-Cassini II, som är uppfödd och ägd av Viksbergs Säteri AB, och A Walk in the Park efter Magic Park, liksom två av finalisterna bland 5-åringarna.

Pontus Berndtsson dubbelnollade med Incomparable Diamond M efter Diamantino VDL-Argentinus, uppfödd och ägd av Måsel AB, samt Origa v/h Zuid-Pajottenland efter Thunder van de Zuuthoeve-Ogano Sitte, som är uppfödd av Michel Desmet-van Vreckem och ägs av Måsel AB.

Equestrian Sport
Toppjunioren Julie Carlberg får rida final med familjeuppfödningen CCStud’s Jetset. Foto: Roland Thunholm

Resultatlista (med härstamning) med finalklara ekipage (dubbelt felfria) i Folksam Open för 6-åriga hästar.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Allt från SM i Falsterbo (48)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden