Ridsport Play
24 februari 2020 18:30

Kolla klippet: Briar tog sig ett lerbad efter GHS

SpabehandlingNågon slapparsöndag var det inte tal om för 29-årige dressyrmatadoren Briar - som oväntat gjorde en snabbvisit på Scandinavium och Gothenburg Horse Show i helgen. Hingsten såg dessutom till att fixa lite extrajobb för sin ägare genom att leta upp hagens lerigaste plats.

Kolla klippet: Briar tog sig ett lerbad efter GHS
Borta bra men hemma bäst...pensionären Briar tyckte det var skönt att komma hem till sin gräshage i Skåne efter helgens utflykt till Göteborg. Foto: Skärmbild Dalhem Farm

Tårarna föll på Scandinaviumpubliken när Briar 899 tillsammans med sin uppfödare och ägare Hans-Yngve Göransson i lördags gjorde storstilad entré för att hedras som en av de invalda i GHS Hall of Fame.

Välputsad stod han i arenan och såg ut att stormtrivas med uppmärksamheten, samtidigt som hans och ständige ryttaren Jan Brinks kürmusik ljöd ur högtalarna.

Strålkastare och stående ovationer i alla ära. Är man häst smäller det möjligen aningen högre att sträcka ut i fartfylld galopp. För att inte tala om att gnugga sig i fuktig lera…

Missa inte det härliga klippet från Dalhem Farm, som visar Briars lycka vid utsläppet i söndags morse!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

mer ur temat Upplev hästfesten i Scandinavium igen (60)

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden